Citromos keksz

  • Előkészítési idő15 perc
  • Főzési / sütési idő30 perc
  • Teljes elkészítési idő45 perc

    Hozzávalók

    • 4 bio tojásfehérje
    • bio édesítő
    • szódabikarbóna
    • 6 dkg bio rizsliszt
    • 2 dkg bio kókuszliszt
    • 2 bio citrom leve
    • 2 bio citrom reszelt héja

    Elkészítés

    1

    A tojásfehérjéket verjük kemény habbá az édesítővel, majd óvatosan keverjük bele a rizslisztet a szódabikarbónával, a citromlét és a citromhéjat. Ha szeretné még dúsítani, akkor tehet hozzá csokit, kókuszreszeléket. A kis megformázott kekszeket tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe, és 165 fokon kb. 30 perc alatt süssük meg.

    Megosztás

    Kapcsolódó termékek