Csokoládés-kókuszos panna cotta
- Előkészítési idő20 perc
- Teljes elkészítési idő2 óra 30 perc
- Adagok száma9
Hozzávalók
- 8 dl bio kókusztej
- 2,5 evőkanál füvet legelt marhából készült zselatin
- bio édesítő
Az öntethez:
- 15 szem bio kakaótallér
- 10 szem bio kakaóvajtallér
- 1 kanál MCT-olajpor
- bio édesítő
Elkészítés
Melegítsük fel egy edényben a kókusztejet az édesítővel. Legyen forró, de ne forrjon. Öntsük bele egy turmixgépbe, tegyük bele a zselatint. Turmixoljuk össze, majd porciózzuk ki szilikon muffinformába vagy bármilyen süteményformába. Tegyük a hűtőbe 2-3 órára.
Amikor megdermedt, melegítsünk vizet egy fazékban. Tegyünk fölé csokoládéolvasztó edényt, amibe helyezzük bele az öntet hozzávalóit.
Amikor felolvadt, kanállal merjük rá a pudingra.