Kakaós-citromos panna cotta
- Előkészítési idő25 perc
- Teljes elkészítési idő3 óra
- Adagok száma9
Hozzávalók
Hozzávalók a kakaós panna cottához:
- 8 dl bio kókusztej
- 10 szem bio kakaóvaj tallér
- 20 szem bio kakaó tallér
- 1 evőkanál bio kakaópor
- 2,5 evőkanál füvet legelt marhából készült zselatin
- bio édesítő
Hozzávalók a citromos panna cottához:
- 8 dl bio kókusztej
- 2 bio citrom
- 2,5 evőkanál füvet legelt marhából készült zselatin
- bio édesítő
Elkészítés
Melegítsük fel egy edényben a kókusztejet az édesítővel, valamint kakaós panna cotta esetén a kakaóvajjal, kakaótallérral és kakaóporral, citromos panna cottánál pedig 1 citrom levével és 2 citrom reszelt héjával. Legyen elég meleg, de ne forrjon. Öntsük bele egy turmixgépbe, tegyük bele a zselatint. Turmixoljuk össze, majd porciózzuk ki szilikon muffinformába vagy bármilyen süteményformába. Tegyük a hűtőbe 2-3 órára.