Kakaós-citromos panna cotta

  • Előkészítési idő25 perc
  • Teljes elkészítési idő3 óra
  • Adagok száma9

    Hozzávalók

    Hozzávalók a kakaós panna cottához:

    • 8 dl bio kókusztej
    • 10 szem bio kakaóvaj tallér
    • 20 szem bio kakaó tallér
    • 1 evőkanál bio kakaópor
    • 2,5 evőkanál füvet legelt marhából készült zselatin
    • bio édesítő

    Hozzávalók a citromos panna cottához:

    • 8 dl bio kókusztej
    • 2 bio citrom
    • 2,5 evőkanál füvet legelt marhából készült zselatin
    • bio édesítő

    Elkészítés

    1

    Melegítsük fel egy edényben a kókusztejet az édesítővel, valamint kakaós panna cotta esetén a kakaóvajjal, kakaótallérral és kakaóporral, citromos panna cottánál pedig 1 citrom levével és 2 citrom reszelt héjával. Legyen elég meleg, de ne forrjon. Öntsük bele egy turmixgépbe, tegyük bele a zselatint. Turmixoljuk össze, majd porciózzuk ki szilikon muffinformába vagy bármilyen süteményformába. Tegyük a hűtőbe 2-3 órára.

    Megosztás