Kakaós „zabkása”

  • Teljes elkészítési idő20 perc

    Hozzávalók

    • karfiolrizs (a karfiolrózsákat aprítógépben daráljuk rizsszem nagyságúra) – kb. 1 közepes fej bio karfiolból
    • 1 evőkanál MCT-olaj-por
    • 2 dl bio kókusztej vagy bio kókuszkrém
    • 2 bio tojás
    • 1 1/2 evőkanál bio kakaópor
    • 1 kanál natúr kollagén
    • 1/4 teáskanál só
    • 1 teáskanál bio édesítő
    • Szezonális bio bogyós gyümölcsök, bio kakaótöret vagy bio kókuszreszelék

    Elkészítés

    1

    A karfiolrizst főzzük össze közepes hőmérsékleten a kókusztejjel. 4 percig főzzük, hogy a karfiol teljesen megpuhuljon. Adjuk hozzá a felvert tojást, a kakaóport, kollagénport, édesítőt és a sót. Keverjük meg és hagyjuk, hogy a tojás megfőjön. Tetejére szórjunk gyümölcsöt, kakaót vagy kókuszt.

    Megosztás