Mentás kókuszgolyó

    Hozzávalók

    • 2 csomag bio kókusz-krémpüré
    • 130 gramm bio kókuszreszelék
    • 25 gramm sótlan vaj
    • 1-2 evőkanál bio kókuszliszt
    • kb. 2 dl bio kókuszfőzőkrém
    • 10 szem bio kakaómassza-tallér
    • 10 szem bio kakaóvajtallér
    • borsmentaőrlemény
    • 20 gramm bio kókuszreszelék a golyók külsejéhez

    Elkészítés

    1

    Keverjük össze a hozzávalókat, gyúrjunk belőlük golyóformákat. Tegyük be egy kis időre a hűtőszekrénybe (10 perc), hogy kicsit keményebb állagúvá váljon. Ez alatt olvasszunk fel 10 szem kakaóvajtallért és 10 szem kakaómassza-tallért. Az elkészült golyókat forgassuk meg a csokoládéban, majd a maradék kókuszreszelékben.

    Megosztás