Mentás kókuszgolyó
Hozzávalók
- 2 csomag bio kókusz-krémpüré
- 130 gramm bio kókuszreszelék
- 25 gramm sótlan vaj
- 1-2 evőkanál bio kókuszliszt
- kb. 2 dl bio kókuszfőzőkrém
- 10 szem bio kakaómassza-tallér
- 10 szem bio kakaóvajtallér
- borsmentaőrlemény
- 20 gramm bio kókuszreszelék a golyók külsejéhez
Elkészítés
Keverjük össze a hozzávalókat, gyúrjunk belőlük golyóformákat. Tegyük be egy kis időre a hűtőszekrénybe (10 perc), hogy kicsit keményebb állagúvá váljon. Ez alatt olvasszunk fel 10 szem kakaóvajtallért és 10 szem kakaómassza-tallért. Az elkészült golyókat forgassuk meg a csokoládéban, majd a maradék kókuszreszelékben.