Sütőtökös lepény
- Előkészítési idő15 perc
- Teljes elkészítési idő1 óra
Hozzávalók
- 340 g bio sütőtökpüré (1 üveg)
- 5 evőkanál bio mandulaliszt
- 5 evőkanál bio kókuszliszt
- 3 db bio tojás
- 2 kávéskanál fahéj
- 2 ek édesítőszer (bio eritrit)
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
- 1 tk citromlé
Elkészítés
Az egész tojásokat az édesítővel, a sütőtökkel, a fahéjjal, a szódabikarbónával és a citromlével turmixoljuk össze, majd keverjük hozzá a mandulalisztet és a kókuszlisztet. Öntsük a masszát egy kisebb, sütőpapírral kibélelt vagy szilikonos tepsibe. Tetejét megszórhatjuk szeletelt mandulával, kókuszreszelékkel. 180 fokon kb. 35-40 percig sütjük.