Hamis brassói

  • Teljes elkészítési idő1 óra
  • Adagok száma2

    Hozzávalók

    • 4 bio karalábé
    • 25 dkg borjúhátszín vagy bármilyen hús, amit kedvel
    • bio kókuszkrém
    • bio bors
    • bio petrezselyem
    • vaj
    • bio pirospaprika
    • bio majoranna

    Elkészítés

    1

    A karalábékat mossuk meg, kockázzuk föl, és egy lábosban főzzük félpuhára.
    Közben aprítsuk föl a póréhagymát és vajon pároljuk meg, szórjunk rá pirospaprikát, közben egy-két merőkanálnyi karalábét és egy kevés levet turmixoljunk össze vajjal és egy kis kókuszkrémmel, majd öntsük rá a hagymára. Dobjuk bele a felkockázott borjúhúst, sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg egy kis majorannával, és közepes lángon süssük félpuhára. A karalábéról öntsük le a víz felét.
    Turmixoljunk össze 2 merőkanálnyi karalábét egy kis főzőlével, öntsük vissza a karalábéra, keverjük össze, majd öntsük rá a kész húst a karalábéra, végül mielőtt teljesen készen lenne, szórjuk meg a felaprított petrezselyemmel.

    Megosztás