Hamis brassói
- Teljes elkészítési idő1 óra
- Adagok száma2
Hozzávalók
- 4 bio karalábé
- 25 dkg borjúhátszín vagy bármilyen hús, amit kedvel
- bio kókuszkrém
- só
- bio bors
- bio petrezselyem
- vaj
- bio pirospaprika
- bio majoranna
Elkészítés
A karalábékat mossuk meg, kockázzuk föl, és egy lábosban főzzük félpuhára.
Közben aprítsuk föl a póréhagymát és vajon pároljuk meg, szórjunk rá pirospaprikát, közben egy-két merőkanálnyi karalábét és egy kevés levet turmixoljunk össze vajjal és egy kis kókuszkrémmel, majd öntsük rá a hagymára. Dobjuk bele a felkockázott borjúhúst, sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg egy kis majorannával, és közepes lángon süssük félpuhára. A karalábéról öntsük le a víz felét.
Turmixoljunk össze 2 merőkanálnyi karalábét egy kis főzőlével, öntsük vissza a karalábéra, keverjük össze, majd öntsük rá a kész húst a karalábéra, végül mielőtt teljesen készen lenne, szórjuk meg a felaprított petrezselyemmel.