Hamis paprikás krumpli

  • Főzési / sütési idő30 perc
  • Teljes elkészítési idő50 perc
  • Adagok száma2

    Hozzávalók

    • 1/4 bio póréhagyma
    • 1 szál kolbász
    • 4 bio karalábé
    • vaj
    • bio pirospaprika
    • natúr kollagén

    Elkészítés

    1

    A megmosott, megtisztított és kockára vágott karalábét tegyük lábasba, sózzuk meg, majd öntsük föl annyi vízzel, ami majdnem ellepi, és főzzük puhára.
    A póréhagymát tisztítsuk meg és aprítsuk föl. Melegítsünk kevés vajat egy serpenyőben, tegyük bele a hagymát, pároljuk meg, adjuk hozzá a felkarikázott kolbászt, majd pároljuk tovább néhány percig. Húzzuk le a lábast a tűzhelyről, szórjuk meg a pirospaprikával.
    Amikor a karalábé megfőtt, egy adagot vegyünk ki (2-3 merőkanállal), botmixerrel pürésítsük egy adag kollagénnel, vajjal, tegyük vissza a lábosba, tegyük hozzá a kolbászt és még egy kicsit együtt főzzük.

    Megosztás