Kínaikel-főzelék

  • Teljes elkészítési idő45 perc

    Hozzávalók

    • bio kínai kel vagy fodros kel
    • bio karalábé (a levelét is használhatjuk)
    • ½ bio póréhagyma
    • vaj
    • natúr kollagén

    Fűszerek

    • bio pirospaprika
    • bio bors
    • bio őrölt édeskömény
    • bio babérlevél

    Elkészítés

    1

    Vágjuk a karalábét kockákra, a kínaikelt csíkokra. Vajon pároljuk meg a póréhagymát, szórjunk rá pirospaprikát, majd tegyük rá a felkockázott karalábét és a kínai kel vastagabb húsos részét szintén felkockázva. Tegyünk bele babérlevelet, sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg édesköménnyel, és engedjük fel vízzel, hogy éppen ellepje. Főzzük, amíg enyhén megpuhul.
    Amikor elkészült, 4 merőkanállal vegyünk ki a lábosból, turmixoljuk össze, tegyünk bele egy adag natúr kollagént és öntsük vissza a lábosba. Kicsit még főzzük össze és készen áll a tálalásra.

    Fedezze fel ezt az ízletes és tápláló kínai kel főzeléket, amely egy egészséges és könnyű ételválasztás mindennapi étrendjéhez. A kínai kel kiváló alapanyag egy finom főzelék elkészítéséhez. Ez a főzelék nemcsak egészséges, de rendkívül ízletes is, köszönhetően a kínai kel enyhe, friss ízének, amely tökéletesen harmonizál a finom fűszerezéssel. Könnyen és gyorsan elkészíthető, így ideális választás a sietős hétköznapokra is. Válassza ezt a kínai kel főzeléket, ha egy könnyű, mégis tápláló és ízletes ételt szeretne az asztalra varázsolni!

    Megosztás