Spenótos-lazacos fasírt

  • Előkészítési idő1 óra 30 perc
  • Főzési / sütési idő35 perc
  • Teljes elkészítési idő2 óra

    Hozzávalók

    • 1 csomag mirelit bio spenót (frissből is lehet készíteni)
    • 10 dkg bio totu
    • 10 karika bio póréhagyma felaprítva
    • 1 doboz MSC lazac
    • 1 csomag bio petrezselyem felaprítva
    • 2 adagolókanál natúr kollagén
    • 1 bio tojás
    • 2 bio tojássárgája
    • bio oregánó
    • 1 evőkanál bio kókuszliszt

    Elkészítés

    1

    A spenótot engedjük ki, és jól nyomkodjuk ki a levét. Törjük össze a lazacot, és az összes hozzávalót keverjük össze és formázzunk belőle fasírtokat.
    160 fokos sütőben süssük kb. 35 percet.

    Megosztás