Spenótos-lazacos fasírt
- Előkészítési idő1 óra 30 perc
- Főzési / sütési idő35 perc
- Teljes elkészítési idő2 óra
Hozzávalók
- 1 csomag mirelit bio spenót (frissből is lehet készíteni)
- 10 dkg bio totu
- 10 karika bio póréhagyma felaprítva
- 1 doboz MSC lazac
- 1 csomag bio petrezselyem felaprítva
- 2 adagolókanál natúr kollagén
- 1 bio tojás
- 2 bio tojássárgája
- só
- bio oregánó
- 1 evőkanál bio kókuszliszt
Elkészítés
A spenótot engedjük ki, és jól nyomkodjuk ki a levét. Törjük össze a lazacot, és az összes hozzávalót keverjük össze és formázzunk belőle fasírtokat.
160 fokos sütőben süssük kb. 35 percet.