Sült zöldség
- Előkészítési idő30 perc
- Főzési / sütési idő30 perc
- Teljes elkészítési idő1 óra
Hozzávalók
- 1 csomag mélyhűtött bio karfiol vagy 1 fej friss karfiol
- 1 csomag mélyhűtött bio brokkoli vagy 1 fej friss brokkoli
- 1 bio cukkini
- 1 kisebb bio nyári tök
- 10 szál bio spárga
- 1 bio édeskömény
- 1 doboz bio kókusz-főzőkrém 330 ml
- 3 db bio tojás
- só
- bio bors
- bio oregáno
- bio kókuszolaj
Elkészítés
Pucoljuk meg a zöldségeket, vágjuk közepes darabokra és pároljuk meg kókuszolajon. Keverjük össze egy tálban a bio kókusz-főzőkrémet, tegyünk bele 3 tojást, fűszerezzük és keverjük össze. A zöldségeket tegyük bele egy kivajazott tepsibe, öntsük rá a kókuszkrém-keveréket és 180 fokon süssük fél órán keresztül.