Tejszínes-zöldséges marharagu

  • Teljes elkészítési idő35 perc
  • Adagok száma4

    Hozzávalók

    • 40 dkg marhahátszín
    • 2 bio cukkini
    • 10 dkg bio kelbimbó
    • 3 dl bio kókusz-főzőkrém
    • 1 evőkanál bio édesburgonya liszt
    • 10 karika bio póréhagyma
    • vaj
    • bio kakukkfű
    • bio bors

    Elkészítés

    1

    Vágjuk a húst kockákra, a zöldségeket kisebb darabokra, a póréhagymát aprítsuk fel.
    Pároljuk meg a zöldségeket. Dinszteljük meg vajon a póréhagymát, majd tegyük rá a húst, és süssük meg. Fűszerezzük, majd tegyük rá a megpárolt zöldségeket. Közben egy kisebb tálban keverjük össze a kókuszfőzőkrémet és a lisztet. Amikor pár perc után összesült a zöldség és a hús, tegyük rá a főzőkrémet. 5 percig főzzük együtt, majd tálaljuk. Én karfiolpürével kínáltam.

    Megosztás