Tejszínes-zöldséges marharagu
- Teljes elkészítési idő35 perc
- Adagok száma4
Hozzávalók
- 40 dkg marhahátszín
- 2 bio cukkini
- 10 dkg bio kelbimbó
- 3 dl bio kókusz-főzőkrém
- 1 evőkanál bio édesburgonya liszt
- 10 karika bio póréhagyma
- vaj
- bio kakukkfű
- só
- bio bors
Elkészítés
Vágjuk a húst kockákra, a zöldségeket kisebb darabokra, a póréhagymát aprítsuk fel.
Pároljuk meg a zöldségeket. Dinszteljük meg vajon a póréhagymát, majd tegyük rá a húst, és süssük meg. Fűszerezzük, majd tegyük rá a megpárolt zöldségeket. Közben egy kisebb tálban keverjük össze a kókuszfőzőkrémet és a lisztet. Amikor pár perc után összesült a zöldség és a hús, tegyük rá a főzőkrémet. 5 percig főzzük együtt, majd tálaljuk. Én karfiolpürével kínáltam.