Wok zöldség borjúhátszínnel
- Teljes elkészítési idő1 óra
Hozzávalók
- Borjúhátszín vagy bármilyen hús, amit kedvel
- 1 cukkini
- ¼ Kínai kel
- 2 levél fodros kel
- 5 szál angol zeller
- 1 édeskömény
- 1 kis fej karfiol
- só
- bors
- édeskömény-fűszer
- majoranna
- gyömbér
- 1 dl bio kókusztej
Elkészítés
A zöldségeket pucoljuk meg és vágjuk csíkokra, kivéve a karfiolt, amit apró rózsáira szedjünk szét. A húst vágjuk csíkokra, tegyük rá a reszelt gyömbért és vajon lassan süssük meg. Majd tegyük külön.
A zöldségeket egy nagy serpenyőben vagy wokban vajon kis gyömbérrel, sóval, borssal, édesköménnyel, majorannával pároljuk meg. A végén 1 dl bio kókusztejet is öntsünk rá. Majd a végén tegyük bele a húst és melegítsük össze.