Wok zöldség borjúhátszínnel

  • Teljes elkészítési idő1 óra

    Hozzávalók

    • Borjúhátszín vagy bármilyen hús, amit kedvel
    • 1 cukkini
    • ¼ Kínai kel
    • 2 levél fodros kel
    • 5 szál angol zeller
    • 1 édeskömény
    • 1 kis fej karfiol
    • bors
    • édeskömény-fűszer
    • majoranna
    • gyömbér
    • 1 dl bio kókusztej

    Elkészítés

    1

    A zöldségeket pucoljuk meg és vágjuk csíkokra, kivéve a karfiolt, amit apró rózsáira szedjünk szét. A húst vágjuk csíkokra, tegyük rá a reszelt gyömbért és vajon lassan süssük meg. Majd tegyük külön.
    A zöldségeket egy nagy serpenyőben vagy wokban vajon kis gyömbérrel, sóval, borssal, édesköménnyel, majorannával pároljuk meg. A végén 1 dl bio kókusztejet is öntsünk rá. Majd a végén tegyük bele a húst és melegítsük össze.

    Megosztás