Karfiolrizs-tócsni
- Teljes elkészítési idő45 perc
Hozzávalók
- karfiolrizs (a karfiolrózsákat aprítógépben daráljuk rizsszem nagyságúra) – kb. 1 nagyobb fej bio karfiolból
- 1 mérőkanál MCT-por
- 3 bio tojás
- 1/2 teáskanál bio szárított bazsalikom vagy friss bazsalikom
- vegán mozzarella (reszelve)
- 1 dl bio kókuszkrém
- 3 evőkanál bio rizsliszt
- 1 evőkanál bio kókuszliszt
- 1 csipet asafoetida (fokhagyma helyettesítésére)
- 1/4 teáskanál só
- csipetnyi bio bors
- 1 csipet szódabikarbóna
- 1 evőkanál citromlé
Elkészítés
Keverjük össze a hozzávalókat, majd sütőpapírral bélelt tepsiben tegyük a sütőbe. 180 fokon süssük 30 percig.