Rizsliszt „kenyér”
- Előkészítési idő15 perc
- Főzési / sütési idő12 perc
- Teljes elkészítési idő27 perc
- Adagok száma8 db
Hozzávalók
- 125 gramm bio rizsliszt
- 1 kis csipet szódabikarbóna
- 55 gramm megolvasztott ghee vagy vaj
- 2-3 evőkanál bio kókuszfőzőkrém
- 4 bio tojás
Elkészítés
- Melegítsük elő a sütőt 180 fokos hőmérsékletre.
- Töltsük egy tálba a rizslisztet és a szódabikarbónát, és alaposan keverjük össze.
- Öntsük az olvasztott vajat és a kókuszfőzőkrémet a tálba, és alaposan keverjük össze (elektronikus kézi keverőt használok).
- Ezután adjuk hozzá a tojásokat és keverjük tovább, amíg jól össze nem keverjük.
- A kész tésztát evőkanállal kanalazva tegyük rá zsírpapírral kibélelt sütőlapra.
- Süssük 180 fokon 12 percig.