Összetevők: Svéd, füvet legelt marhacsontleves-por
A Prémium csontlevespor magas kollagéntartalmú (84%). 0% cukrot tartalmaz, és fantasztikusan gyorsan elkészíthető, egyszerű és tápláló étel.
24.195 Ft
A Premium csontlevespor kiváló nyersanyagokból készül, amelyek svéd, füvet legelt, biominősítésű szarvasmarháktól származnak.
Minőségét megőrzi:
Készleten
Összetevők: Svéd, füvet legelt marhacsontleves-por
A Prémium csontlevespor magas kollagéntartalmú (84%). 0% cukrot tartalmaz, és fantasztikusan gyorsan elkészíthető, egyszerű és tápláló étel.
Tegyen 1-2 evőkanál csontlevesport egy üres pohárba vagy csészébe, és öntse fel 200 ml forró vízzel, keverje alaposan össze, hogy elkerülje a csomósodást, és ízlés szerint fűszerezze. Adjon hozzá valamilyen zsiradékot, és máris kész a bámulatosan tápláló házi csontleves, mindössze 2 perc alatt.
A Prémium csontlevespor további felhasználási módja, hogy ételekhez adja, mint egy fűszert. Vagy használhatja fehérjepor helyett shake-ekben, palacsintákban vagy gofrireceptekben.
Hogyan kell tárolni a Prémium csontlevesport?
Prémium csontlevesporunkat szobahőmérsékleten, száraz helyen tárolja. A bontatlan termék eltarthatósági ideje 24 hónap.
A Prémium bio csontlevespor egyáltalán nem tartalmaz emulgeálószereket*, mint például szójalecitint vagy napraforgólecitint. Ezért az elkészítés során szükség lesz némi extra keverésre. Így egy tökéletes tiszta, nagyon magas minőségű étel az eredmény!
* Az emulgeálószerek olyan anyagok, amelyek elősegítik az egymásban nem oldódó anyagok egymásban való eloszlatását, azaz a keverék létrehozását.
Aminosavak | 100 g termékben | 12 g termékben |
Alanin | 9 g | 1,08 g |
Arginin | 8 g | 0,96 g |
Aszparaginsav | 6 g | 0,72 g |
Cisztin | <0.1 g | <0.012 g |
Glutaminsav | 11 g | 1,32 g |
Glicin | 20 g | 2,4 g |
Hisztidin | 1 g | 0,12 g |
Hidroxiprolin | 10 g | 1,2 g |
Izoleucin | 2 g | 0,24 g |
Leucin | 4 g | 0,48 g |
Lizin | 4 g | 0,48 g |
Metionin | 0.9 g | 0,108 g |
Fenilalanin | 2 g | 0,24 g |
Prolin | 12 g | 1,44 g |
Szerin | 3 g | 0,36 g |
Treonin | 2 g | 0,24 g |
Triptofán | 0.2 g | 0,024 g |
Tirozin | 1 g | 0,12 g |
Valin | 3 g | 0,36 g |
A kiváló minőséget garantálja:
Nordic Kings
A termékek mögött igazi emberek, igazi farmok, családi gazdaságok és üzemek vannak. Nézze meg a történetüket.
A Prémium csontlevespor a jótékony hatású aminosavak – elsősorban a glicin – kiváló forrása.
Ezenkívül a Premium csontlevespor gazdag kollagénben (84%). A kollagén a szervezet legnagyobb mennyiségben előforduló fehérjéje, és elsősorban a kötőszövetünkben található meg. A szervezetnek azon természetes képessége, hogy nagy mennyiségű kötőszövetet termeljen, 25 éves kor után csökken. Egy átlagos ember manapság nagyon kevés kollagénhez jut a táplálkozással, ezért olyan fontos a kollagén pótlása.
A Prémium csontleves az abszolút legkiválóbb nyersanyagokból készül, amely svéd, füvet legelt, biominősítésű szarvasmarhákból származnak. A kollagénben gazdag csontvelőt és csontokat 72 órán keresztül szűrt vízben kíméletesen párolják, hogy felszabaduljon az összes erőteljes tápanyag. Ami marad, az egy hihetetlenül tápláló csontleves, amelyből a vizet gondosan eltávolítják, így megmarad a tiszta, ízletes, tiszta csontlevespor.
A hús- és hallevesek minden hagyományos konyhában – francia, olasz, kínai, japán, afrikai, dél-amerikai, közel-keleti és orosz – központi szerepet játszanak. A történelem azonban az ókori görögöknél kezdődik, ahol Hippokratész (az orvostudomány atyja) csontlevest ajánlott az emésztési problémák gyógyítására.