Bio csontleves koncentrátum – 500 g

24.195 Ft

A Premium csontlevespor kiváló nyersanyagokból készül, amelyek svéd, füvet legelt, biominősítésű szarvasmarháktól származnak.

Minőségét megőrzi:

Egységár: 48.390 Ft/kg

Készleten

Cikkszám: 29-K-14-0500-NOR-2 Kategóriák: , ,
Leírás

Összetevők: Svéd, füvet legelt marhacsontleves-por

A Prémium csontlevespor magas kollagéntartalmú (84%). 0% cukrot tartalmaz, és fantasztikusan gyorsan elkészíthető, egyszerű és tápláló étel.

  • Prémium minőség
  • Svéd, biominősítésű, füvet legelt szarvasmarhától
  • Szójamentes
  • Laboratóriumban tesztelt
  • Nehézfémektől mentes
  • Adalékanyag-mentes
  • Ízfokozómentes
  • Nagymértékben biológiailag hasznosuló fehérje
Elkészítés

Tegyen 1-2 evőkanál csontlevesport egy üres pohárba vagy csészébe, és öntse fel 200 ml forró vízzel, keverje alaposan össze, hogy elkerülje a csomósodást, és ízlés szerint fűszerezze. Adjon hozzá valamilyen zsiradékot, és máris kész a bámulatosan tápláló házi csontleves, mindössze 2 perc alatt.
A Prémium csontlevespor további felhasználási módja, hogy ételekhez adja, mint egy fűszert. Vagy használhatja fehérjepor helyett shake-ekben, palacsintákban vagy gofrireceptekben.

Hogyan kell tárolni a Prémium csontlevesport?
Prémium csontlevesporunkat szobahőmérsékleten, száraz helyen tárolja. A bontatlan termék eltarthatósági ideje 24 hónap.

A Prémium bio csontlevespor egyáltalán nem tartalmaz emulgeálószereket*, mint például szójalecitint vagy napraforgólecitint. Ezért az elkészítés során szükség lesz némi extra keverésre. Így egy tökéletes tiszta, nagyon magas minőségű étel az eredmény!
* Az emulgeálószerek olyan anyagok, amelyek elősegítik az egymásban nem oldódó anyagok egymásban való eloszlatását, azaz a keverék létrehozását.

Tápérték információ
Energia vagy tápanyag 100 g termékben 12 g termékben
Energia 1770 kJ / 420 kcal 212,4 kJ / 50,4 kcal
Zsír 2 g 0,24 g
amelyből telített zsírsavak 0,8 g 0,096 g
Szénhidrát 1 g 0,12 g
amelyből cukrok 0 g 0 g
Fehérje 95 g 11,4 g
amelyből kollagén 84 g 10,1 g
2 g 0,24 g
Aminosavak
Aminosavak 100 g termékben 12 g termékben
Alanin 9 g 1,08 g
Arginin 8 g 0,96 g
Aszparaginsav 6 g 0,72 g
Cisztin <0.1 g <0.012 g
Glutaminsav 11 g 1,32 g
Glicin 20 g 2,4 g
Hisztidin 1 g 0,12 g
Hidroxiprolin 10 g 1,2 g
Izoleucin 2 g 0,24 g
Leucin 4 g 0,48 g
Lizin 4 g 0,48 g
Metionin 0.9 g 0,108 g
Fenilalanin 2 g 0,24 g
Prolin 12 g 1,44 g
Szerin 3 g 0,36 g
Treonin 2 g 0,24 g
Triptofán 0.2 g 0,024 g
Tirozin 1 g 0,12 g
Valin 3 g 0,36 g

A kiváló minőséget garantálja:
Nordic Kings

A termékek mögött igazi emberek, igazi farmok, családi gazdaságok és üzemek vannak. Nézze meg a történetüket.

Megnézem

Miért jó a Prémium bio csontlevespor?

A Prémium csontlevespor a jótékony hatású aminosavak – elsősorban a glicin – kiváló forrása.

Ezenkívül a Premium csontlevespor gazdag kollagénben (84%). A kollagén a szervezet legnagyobb mennyiségben előforduló fehérjéje, és elsősorban a kötőszövetünkben található meg. A szervezetnek azon természetes képessége, hogy nagy mennyiségű kötőszövetet termeljen, 25 éves kor után csökken. Egy átlagos ember manapság nagyon kevés kollagénhez jut a táplálkozással, ezért olyan fontos a kollagén pótlása.

A Prémium csontleves az abszolút legkiválóbb nyersanyagokból készül, amely svéd, füvet legelt, biominősítésű szarvasmarhákból származnak. A kollagénben gazdag csontvelőt és csontokat 72 órán keresztül szűrt vízben kíméletesen párolják, hogy felszabaduljon az összes erőteljes tápanyag. Ami marad, az egy hihetetlenül tápláló csontleves, amelyből a vizet gondosan eltávolítják, így megmarad a tiszta, ízletes, tiszta csontlevespor.

A csontleves hagyománya

A hús- és hallevesek minden hagyományos konyhában – francia, olasz, kínai, japán, afrikai, dél-amerikai, közel-keleti és orosz – központi szerepet játszanak. A történelem azonban az ókori görögöknél kezdődik, ahol Hippokratész (az orvostudomány atyja) csontlevest ajánlott az emésztési problémák gyógyítására.