Összetevők: 100% bio kakaóbab (theobroma cacao)*
* tanúsított biogazdaságból származik
A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A perui biotermelők által gyártott kakaóbab több antioxidánst tartalmaz, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A nyers babhüvelyeket kézzel szedik, kiválogatják a legjobb minőségűeket és a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében fermentálják. Miután a szárított babot tiszta vízben megtisztítják, meghámozzák és a magját kivágják, összezúzzák. Ezeket őrlik kakaó pasztává. A paszta zsírját a szilárd részből kivonják, a maradékot szárítják és finom kakaóporrá őrlik. A kakaópor kevesebb zsírt és több rostot tartalmaz, mint a bab. A gyártási folyamat megőrzi a bab tápértékének jelentős részét, adalékanyagok nélkül.100%-ban természetes, kötőanyag és töltőanyag mentes, és alkalmas a vegánok számára.
Felhasználási javaslat: A kakaópor hozzáadható forró italokhoz és turmixokhoz, vagy konyhai alapanyagként felhasználható sütéshez és csokoládékészítéshez is. Élvezze az egészséges életmód és a kiegyensúlyozott étrend részeként!