Összetevők: 100% bio répalé* (laktofermentált**)
* = Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származik
Allergénmentes
** A laktofermentáslás, azaz a tejsavas erjesztés valójában egy természetes tartósító eljárás. A fermentálás kifejezés a latin “fermentare”, azaz “erjeszteni” igéből származik, melynek gyökere a “fervere”, azaz “forr, pezseg” (Magyar Etimológiai Szótár). Zöldségek fermentálásakor a növények felületén természetesen is megtalálható baktériumkultúrák végzik az erjesztést. Mivel itt az ún. Lactobacillus baktériumfajok dominálnak, ezt a típusú erjesztést laktofermentálásnak, azaz tejsavas erjesztésnek nevezzük.
Forrás: fermentor blog
Bio répalé 750 ml
1.865 Ft
Finom és egészséges kiegészítője lehet az étkezésének. A kisgyermekek által elsőként fogyasztható zöldséglevek egyike.
Minőségét megőrzi:
Készleten
Leírás
Tápérték információ
Energia | 132,0 kJ / 31,0 kcal |
Zsír | 0,5 g |
Amelyből telített zsírsavak | 0,1 g |
Szénhidrát | 7,8 g |
Fehérje | 0,5 g |
Amelyből cukrok | 7,8 g |
Só | 0,10 g |
100% zöldségtartalom
A sárgarépa fontos zöldségnövény, régóta ismerjük és termesztjük. A vadon előforduló, Európában és Délnyugat-Ázsiában őshonos vadmurok háziasított alfaja. A vadmurok maggal szaporodó, fás, karógyökerű gyomnövény, középső virága morzsoláskor tipikusan sárgarépa illatú. A konyhában használt nemesített változat a vadhoz képest jóval nagyobb répatesttel rendelkezik, ízletesebb és kevésbé fásodó szerkezetű.
A kiváló minőséget garantálja:
Biopont
A termékek mögött igazi emberek, igazi farmok, családi gazdaságok és üzemek vannak. Nézze meg a történetüket.
A répában található karotin az A-vitamin elővitaminja.
Terhesség és szoptatás alatt is gyakran ajánlják a répalé fogyasztását és a kisgyermekek által elsőként fogyasztható zöldséglevek egyike is ez.
Finom és egészséges kiegészítője lehet az étkezésének.