Innováció, Szenvedély, Elkötelezettség

Ahonnan indultunk – fenntartható fejlődés

Gyökereink 2006-ból származnak, amikor Antonio Ramirez Fajardo, a biofolyamat-mérnöki doktora úgy döntött, hogy otthagyja az Almeríai Egyetem tanszékét, hogy az agrár-élelmiszeripari innovációnak szentelje magát. Az új eljárások és egészséges élelmiszerek fenntartható fejlesztésére tette fel az életét, amely a friss termékekben található természetes antioxidánsokhoz kapcsolódó technológiákon alapul.

A korábbi évek során tudtunk kifejleszteni és alkalmazni egy különleges dehidratációs – textúrázási technikát (a víz kivonása az anyagból, zöldségből, gyümölcsből), hogy egyedi, meglepő ízű és ropogós állagú terméket kapjunk, amely önmagában is az egészség természetes forrása lehet.

Így született meg 2011-ben a Natural Crunch, amelyet a folyamatos egészséges újítás és fejlesztés jellemez, amely a termékek és folyamatok tökéletesítésének nélkülözhetetlen eszköze. Célunk, hogy egy teljesen új termékeket hozzunk létre létre, amely tökéletesen illeszkedik az élelmiszer-trendekhez, azaz:
Egészség, ízletes és kényelmes, kerüljük a mesterséges színezékek, ismeretlen összetevők, érthetetlen „E” számok, adalékanyagok és tartósítószerek használatát, amelyek a Piac számos „gyorséttermében” megtalálhatók. Így született meg a VitaSnacks.

Eszközeink

A Natural Crunch benahadux-i (Almeria) létesítményeiben fontos beruházásokat hajtottunk végre, hogy biztosítsuk az összes szükséges felszerelést és elegendő termelési kapacitást termékeink MINŐSÉGÉNEK ÉS NYOMONKÖVEHETŐSÉGÉNEK garantálásához.